Статистика нашої діяльності

Років на ринку: 5

Працівників в штаті: 146

Замовлень виконано: 1145

Клієнтська база: 895

Негативних відгуків: 0

ZSO Renault Master s refrijeratornym furgonom i gidrobortom 2

Компанія ЗСО передала замовнику автомобіль Renault Master з рефрижераторним фургоном та гідробортом. Ще одна компанія стала власником нашої продукції, а товари та продукти, що перевозяться, будуть постачатися без псування і з дотриманням умов зберігання і транспортування.

Фургон цього автомобіля виготовлений із сендвіч-панелі. Внутрішня та зовнішня обшивка фургона виконана з оцинкованої сталі, покритої полімерним покриттям білого кольору. Відбортування по периметру - рифлений алюміній.

Фургон обладнаний задніми орними та бічними одностулковими дверима, для зручності завантаження/розвантаження продукції. На дверях встановлені спеціальні ПВХ-штори, завдяки яким мінімізуються втрати тепла/холоду при швидкому розвантаженні/завантаженні товарів.

 

ZSO Renault Master s refrijeratornym furgonom i gidrobortom 3

Холодильне обладнання Xarios 350 – це холодильна установка з прямим приводом, розроблена спеціально для перевезення охолоджених або заморожених продуктів у розвізних автофургонах малої та середньої вантажопідйомності. Відрізняється естетичним дизайном та плоским випарником, що дозволяє завантажувати кузов до 200 мм від стелі, забезпечуючи неперевершені характеристики та надійність.

Також встановлений агрегат додатково обладнаний виходом для підключення від мережі 220В, що дозволяє працювати від зовнішньої мережі, не використовуючи ресурс автомобіля.

Основні характеристики:

Охолодження (дорожній режим) +0°С/+30°С 3300 Вт -20°С/+30°С 1900 Вт. При зовнішній температурі 30°С Потік повітряний 1500 м3

 

ZSO Renault Master s refrijeratornym furgonom i gidrobortom 4

Встановлений на автомобілі гідроборт ZEPRO ZU 75-110 12V

Основні характеристики:

Алюмінієва платформа 1475х1900

Вантажопідйомність 750 кг

Гдроборти вже давно стали звичним обладнанням для вантажівок, що значно полегшує навантаження та розвантаження товару вантажу. Щодня мільйони автомобілів по всьому світу розвантажують товари десь на складі або просто у дворі звичайного магазину, і в умовах відсутності пандусів використання гідроборт значно спрощує роботу вантажників та скорочує час простою машин.

 

ZSO Renault Master s refrijeratornym furgonom i gidrobortom 5

 

Коммерческий отдел ЗСО

Адреса

19950, Черкаська обл.

Золотоніський р-н,

с. Іркліїв, вул. Прикордонна, 3

Ми в соц.мережах

facebook  instagram

Контакти:

З питань продажу: +38-067-820-08-55

E-mail: sales_chief@zso.in.ua

 

 


З питань сервісу : +38-067-627-65-65

E-mail: sales@zso.in.ua

З питань постачання матеріалів та комплектуючих : +38-067-474-32-65

E-mail: snab@zso.in.ua