Статистика нашої діяльності

Років на ринку: 5

Працівників в штаті: 146

Замовлень виконано: 1145

Клієнтська база: 895

Негативних відгуків: 0

Виробничо-торгівельна компанія ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ пройшла своє становлення від ремонту вантажного транспорту та автобусів до переобладнання та випуску повноцінних спеціальних автомобілів у короткі терміни завдяки взятому на себе зобов'язанню щодо забезпечення високого рівня якості продукції, що випускається.

ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 8

Сьогодні ЗСО пропонує своїм клієнтам широкий модельний ряд спеціальної вантажної та комерційної техніки. Наші конструктори та технологи у виробництві використовують лише сучасні перевірені матеріали та обладнання.

З досвіду спілкування з нашими клієнтами знаємо, що з їхнього боку увага до кузова чи надбудови приділяється не менше ніж до шасі.

Адже кузов автомобіля повинен відповідати технічним параметрам шасі з вантажопідйомності та осьової розважування. Звичайно, трапляються випадки, коли, наприклад, автомобіль призначений для об'ємних і не важких вантажів. Тоді ми пропонуємо варіант за матеріалами та технічним рішенням, який у рази відрізнятиметься від універсального рішення, де використовуються необхідні марки спецсталі як листової, так і профільної.

ЗСО має свій цех профілювання металу, що дозволяє виготовляти борт із підвищеним коефіцієнтом опірності показникам тиску на площину під час перевезення високощільних (важких) вантажів.

Особлива увага у таких розробках приділяється підрамникам. Залежно від призначення, його конструкція варіюється від полегшеної моделі, до посиленої.

 

ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 6 1 ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 6 2
ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 6 3 ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 3

Далі до уваги береться вимога до самоскидної платформи. І в цьому випадку ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ використовує гідроциліндри та гідравлічне обладнання лише перевірених та надійних світових брендів.

Наша компанія пропонує самоскиди та самоскидні платформи з можливістю тристороннього розвантаження (ліворуч або праворуч по ходу, а також назад).

 

ZSO Proizvodstvo kuzovov i nadstroek shassi 1

Наступний напрямок – це надбудови продуктових фургонів, які поділяються на сухі, мультитемпературні, холодильники та морозилки.

При цьому необхідно розуміти, що температурний режим усередині фургона визначається двома складовими: матеріал фургону та обладнання для охолодження.

З вимог до температурного режиму ЗСО пропонує широкий вибір матеріалів і сендвіч-панелей. У таких рішеннях частіше використовується алюмінієвий профіль та листовий алюміній. Також є рішення, де використовується спеціальна нержавіюча сталь, яка підходить для використання у приміщеннях для зберігання продуктів. Подібні рішення пропонуються із спеціального алюмінію.

Ці ж напрацювання застосовуються для виробництва автомайстерень та пересувних лабораторій. Найчастіше така продукція відноситься до категорії індивідуальних замовлень, оскільки до кожної надбудови пред'являються свої вимоги щодо функціональних зон, комфортності, системи опалення та енергозабезпечення.

ЗСО пропонує автомобілі підвищеної прохідності, які можуть використовуватися у важкодоступних місцях як транспортний засіб перевезення персоналу та як повноцінні майстерні з незалежним енергозабезпеченням.

Також нашим клієнтам пропонується спеціальне обладнання: КМУ, крани, витяги і т.д. У цьому випадку застосовується конструкторська технологія платформи шасі для такого обладнання.

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ є виробником кінцевої продукції – автомобіля спеціального призначення. Ми з гордістю підтверджуємо, що наша продукція – це праця нашої команди та наших партнерів, які нам постачають своє обладнання.

Залежно від технічних характеристик (заявлених клієнтом та/або виробником шасі) розміри платформ можуть бути різні. Однак кожен проект повністю відповідає вимогам чинного законодавства та регламентним документам.

Серед основної продукції ЗСО:

  • Спеціальні вантажні автомобілі для перевезення персоналу, обладнання та механізмів;
  • Комерційний транспорт та вантажні мікроавтобуси;
  • Спеціальна техніка (пожежна, дорожньо-будівельна, комунальна, снігоприбиральна, аеродромна, лісова, автовишки, автогідропідйомники, автокрани та підйомники).

Якщо у вас є потреба у вантажному автомобілі зі спеціальною надбудовою, звертайтесь!

Наші фахівці з радістю та оперативно запропонують потрібне рішення.

 

Адміністрація ЗСО

Адреса

19950, Черкаська обл.

Золотоніський р-н,

с. Іркліїв, вул. Прикордонна, 3

Ми в соц.мережах

facebook  instagram

Контакти:

З питань продажу: +38-067-820-08-55

E-mail: sales_chief@zso.in.ua

 

 


З питань сервісу : +38-067-627-65-65

E-mail: sales@zso.in.ua

З питань постачання матеріалів та комплектуючих : +38-067-474-32-65

E-mail: snab@zso.in.ua